PÁRKAPCSOLATI GPS

(tervezés és újratervezés)

Szeretettel hívjuk a Házasság hete rendezvénysorozat Miskolc-diósgyőri nyitó alkalmára
2024 február 12 (hétfő) 17 órától

a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola éttermébe

 

Érkezés
Játékos ismerkedés, beszélgetés
Dicsőítés

Előadás: Hol a helyem a párkapcsolatomban?

Fogyasztóból szolgál(tat)ó.

EGYÁLTALÁN MI EZ?

Minden házaspárnak ajánlott ez a kurzus! Sokan azt gondolják, hogy házas kurzusra akkor kell jelentkezni, ha bajban
vagyunk…Ez egy tévedés! Autónkat sem akkor visszük szerelőhöz, amikor elromlott, hanem időről-időre szervízbe megyünk vele, hogy karban tartsuk és megelőzzük a kialakuló hibákat. Ezzel elkerüljük, hogy út közben lerobbanjunk vele, és egy távoli helyen egy nagyon kellemetlen és költséges probléma átélőivé váljunk! Ne engedjük, hogy hasonló történjen házasságunkkal! Akár példa
értékű is lehet házasságunk, akár kisebb- nagyobb nehézségekkel küzdünk, sőt, akár a válás szélén állunk, vagy túl vagyunk rajta – a házakurzus megfelelő válaszokat tud nyújtani számunkra!

(hazassagsikeresen.hu)

Gyertyafény mellett egy teával, kávéval a kézben szeretnénk gyakorlati tanácsokat adni és kapni,hogyan tehetnénk még jobbá a házasságunkat, kapcsolatainkat. Ezeken az alkalmakon tanulságos történetek és tartalmas beszélgetések kapcsán a párkapcsolati technikákatvesszük sorra. Ajánljuk a sorozatot nemcsak házasságban élőknek, hanem jegyeseknek és olyan – jelenleg még – egyedülállóknak is, akik szeretnék a kapcsolataikat még tartalmasabbá és életreszólóvá tenni.

A sorozat elsősorban bibliai szemléletű, de vallási hovatartozásra való tekintet nélkül mindenkit várunk.

Előadók:

 • Dr. Fodor Bertalan | biokémikus, teológus, egyetemi tanár
 • Felesége Dr. Fodor Bertalanné, Éva, aki pedagógus és egészségfejlesztő mentálhigiénés szakember
 • Péter András református lelkipásztor és felesége Péterné Szűcs Katalin református lelkipásztor, pasztorálpszichológus.

 

TOVÁBBI PROGRAMOK:

 • 2023 február 13 (kedd) 17.30 – 19.30 Szerelem, szeretet – múló érzelmek, vagy szilárd alap? Szeretetnyelvek, kommunikáció. Félresiklások. Én-idő – mi-időnk?
 • 2023 február 14 (szerda) 17.30 – 19.30 Volt már konfliktusotok? Hogyan kezelted? „Megbocsátok, de nem felejtek”? konfliktuskezelés, megbocsátás
 • 2023 február 15 (csütörtök) 17.30 – 19.30 Szüleink, gyermekeink. Családi „örökségeink”;
 • 2023 február 16 (péntek) 17.30 -19.30 Őszintén az intimitásról.

Helyszín:

Diósgyőri Református Gyülekezeti Ház. Miskolc. Táncsics tér 1.
Jelentkezni az alábbi linken lehet:
www.dgyref.hu

 

MIRE SZÁMÍTSAK?

 • Étkezés – Minden alkalom egy közös étkezéssel kezdődik. Ez alatt a pároknak van lehetősége lazítani, ráhangolódni egymásra az előadás kezdete előtt, valamint randihangulatot is varázsol.
 • Előadás – Az előadasok általában 45 perc hosszúságúak, szünetekkel. Mindegyik előadás más és más témát dolgoz fel, személyes tapasztalatokkal, szakértő véleménnyel és témához kapcsolódó tanításokon keresztül.
 • Beszélgetés – A kurzus egyik alappillére, amikor időt biztosítunk a pároknak az elhangzottak négyszemközti, intim megbeszélésére. Ennek célja, hogy a párok nyíltan és őszintén meg tudják osztani egymással érzéseiket és gondolataikat az alkalmak során. Nincs csoportos beszélgetés, és senkivel semmi személyeset nem kell megosztanod a kapcsolatodról a párodon kívül. (hazaskurzus.hu)
 • A hét végén minden párt az alábbi áldással áldunk meg

 

Házasság hete

Jelentkezés - Házasság hete

 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted felénk részvételi szándékodat!

 

Vélemény, hozzászólás?