SZERETETTEL SZOLGÁLJATOK EGYMÁSNAK

SZ_SZ_E_pecsét_fehér_2

„SZERETETTEL SZOLGÁLJATOK EGYMÁSNAK” (Gal.2,6.)

Támogató figyelmetekbe ajánlom most éledő Alapítványunkat, mely új, lelkes, tettre kész kuratóriummal az élen, a lelkipásztorok és a presbiterek háttértámogatásával akar szolgálatotokra lenni. Mint ahogy a jelszavunk is üzeni: szeretetszolgálattal egymásért tenni.

Támogatáson most elsősorban nem anyagi jellegűt értek, hanem lelki, erkölcsi támogatást, az ügy mellé állást! Három erőteljes, lendületes, elkötelezett férfi- és négy lelkes, szolgáló lelkületű, szeretetteljes nőtestvér egymást erősítve elkötelezték magukat, hogy a gyülekezet szeretet szolgálat beindítják, szervezik, irányítják, de ez csak úgy fog eredményes lenni, ha melléjük állunk! Ha munkatársaik leszünk egymásnak! Azzal is, hogy kezdeményezéseikre mozdulunk.

Éljünk a felkínált lehetőségekkel akár segítség-kérésről, akár segítség-nyújtásról van szó. Tudjunk elfogadni is és nyújtani is segítséget egymásnak az alapítvány szervezésével. Mert mindkét irányban keressük a jelentkezőket. Várjuk az önkénteseket, akik készek szeretettel szolgálni a gyülekezetben. És várjuk az igénylőket, akiknek szükségük van a felsorolt segítségek valamelyikére.

Első körben, a közelmúltban egy igényfelméréssel próbálkoztak a kuratórium tagjai. Sajnos semmi visszhangra nem talált a felhívásuk. De hamarosan meg fognak keresni minden nyilvántartott gyülekezeti tagunkat, hogy felmérjék a szükségeket és a lehetőségeinket ahhoz, hogy szeretettel szolgáljunk minél többen egymásnak a gyülekezetünkben.

A gyülekezetet Isten Igéje Krisztus testének nevezni, amelynek egyenként tagjai, testrészek vagyunk. Legyünk hát részesek mindnyájan abban, hogy ez a test jól működjön és minden tagja jól érezze magát benne! Ne legyetek közömbösek vagy bizalmatlanok! Alapítványunk egy olyan eszköze akar lenni Istennek, ahol te is tehetsz jót, kaphatsz jót.

Szolgáljuk egymásnak, hogy segítünk egymáson!

Péter András lelkipásztor