FELHÍVÁS!

Kedves Gyülekezeti Tagok!

A   Szeretettel Szolgáljatok Egymásnak (gyülekezeti) Alapítvány egyik segítsége lenne a gyülekezetünk idős tagjai felé, hogy szükség esetén megbízható embereket ajánl a hétköznapi életvitelben felmerülő problémák megoldására. 

Készítenénk egy nyilvántartást a gyülekezet által elérhető és bizalommal ajánlható mesterekről és mesterségekről, hogy könnyítsünk idős, egyedülálló testvéreink helyzetén ezzel is. Az egyedülálló azt jelenti, hogy nincs kihez fordulniuk ilyen esetekben és “vadidegent” kell hívniuk.

  • Víz, gáz, villany szerelés és egyéb, épületgépészeti munkák, festés, tapétázás, burkolás, asztalos, és egyéb felújítási munkák a házban;
  • Házkörüli, kerti munkák: veteményes, metszés, fűnyírás, lombseprés stb.
  • Jogi és gazdasági (banki) tanácsadás, hivatali ügyek intézése
  • Műszaki jellegű segítség: telefon, TV, internet, és egyéb technikai ügyeséget igénylő dolgok, pl. Időpontfoglalás interneten,
  • Közlekedés segítése – gépkocsival személyszállítás, költöztetés…
  • Egyészségügyi tanács, kezelés (gyógytorna, sétáltatás, kötözés, gyógyszerbeszerzés ápolás) vagy bármi más szükség.

Nem kell képesített szakembernek lenni – akár egy “ezermester”-i, alkalmi segítség nagyon jó lenne. (Ismerek köztetek ilyeneket). Bárki, bármiben tudna alkalmi, vagy rendszeres szolgálatot vállalni, vagy ha van valakinek megbízható ismerőse, aki ha fizetség ellenében is, de jó munkát végez, jelezzék a +36306382810-es számon.

Ez egyelőre egy készség-felmérés, hogy vannak-e és ha igen kik azok, akikre ilyen módon lehetne számítani. 

Kérem a mihamarabbi visszajelzéseket – segítsetek, hogy segíthessünk!

Ezen túl pedig egy ilyen gyülekezeti „mesterség katalógus” arra is jó, hogy szakmunkát igénylő megrendeléseinkkel ne ismeretlen külvilágiakat foglalkoztassunk, hanem támogassuk egymást azzal is, hogy megrendeléseink által munkát adunk egymásnak.

Ezúton pedig köszönöm az eddigi sokaktól, sokféle segítséget, támogatást, hétvégenkénti fáradtságos munkát az egyházban!

ALAPÍTVÁNYI SZÁMLASZÁM: 11734042-20006826

Legyen rajtunk áldás, bennünk békesség, testi-lelki egészség:

Szeretettel:
Péter András ref. lp.