Kedves Diósgyőri Gyülekezet!
Köszönjük, hogy megnyitottad a levelünket. Egy rendkívüli dolog miatt írunk Neked.  Elindult a tartósélelmiszer-gyűjtő kampányunk, melynek lényege, hogy 12 literes Kék Vödrökben adunk át tartósélelmiszert karácsonykor a Debrecen környékén élő rászorulóknak.

SOKAT SZÁMÍT A SEGÍTSÉGED, MERT JÓ HELYRE KERÜL!
Bizonyára a te fejedben is megfordult az, hogy kockázatos lehet felajánlani a pénzed egy szervezetnek. Hiszen nem tudhatod, hogy milyen emberekhez kerül majd. Megértjük a feltételezésed, ezért szeretnénk beavatni abba, hogy nálunk, hogyan működik ez.

NEM AKÁRKI KAPHATJA MEG
Dombostanya, Bagamér, Pac, Kokad, Bodaszőlő és Haláp településeken munkálkodó partnerszervezeteink gondosan választják ki azokat a családokat és időseket, akiknek a legnagyobb szüksége van a segítségedre.

ITT VAN PÉLDÁUL MARIKA NÉNI
Marika néni fiatalként jól szituált körülmények között élt, nem volt rest a munkához, kórházban dolgozott. Időskorára, édesanyja és férje halálát követően nehéz helyzetbe került és most a gyógyszerek megvásárlása is sokszor gondot jelent számára. Ehhez hasonló embereknek okozhatsz boldogabb ünnepet az adományoddal.   Reméljük, hogy sikerült egy kicsit eloszlatnunk a kétségeidet. 😉 Van itt még valami! A sárga gombra kattintva eléred a honlapunkat, ahol néhány kattintással felajánlhatsz egy tetszőleges összeget:

SZERETNÉK SEGÍTENI!

Nagyon köszönjük, ha segítesz, mindegyik kedvezményezettünk nevében. Hálásak vagyunk a jótettedért!  Nézd meg a Marika néninél tett látogatásunkról készült rövid videót ide kattintva.

Kellemes napot, a Dorkász Csapata

Vélemény, hozzászólás?