FELHÍVÁS

közösségi böjtre a Nagyböjti időszakban.

Március 4-ével kezdődően Húsvétig minden szombaton böjtöléssel készülünk az ünnepre.

A közösségben vállalt böjti napokkal kifejezzük, hogy lélekben együtt megyünk Jézussal és a tanítványaival egy olyan úton, ahol különösen is szükségünk van egymásra. Fontos, hogy az élet szenvedő, megpróbáltatásos, nehéz idejében legyenek emberek, akik velük jönnek ezen az úton – a megváltás felé.

Célunk, hogy meglátva hol kell bünbánatot tartani tisztuljon az életünk. Rendeződjenek és váljanak szorosabbá kapcsolataink a rokonságban, a gyülekezetben, az azokon kivülálló környezetünkben. Legyen bátorságunk bárhol, bármikor bizonyságot tenni Jézus Krisztusról és azt hitelesen tegyük.

Mi az egész napot az Úrnak szentelve imádsággal-igeolvasással-dicsérettel-elmélkedéssel-tanulással kívánjuk tölteni és csak folyadékot fogyasztunk naplementéig.  

Akit szintén indít az Úr az csatlakozzon hozzánk úgy, hogy

– külön-külön a magunk környezetében, de egymást számontartva lélekben egy úton haladunk.

– Nem szükséges a mi böjtölési módszerünket követni, lehet egyéni formát választani. Aki vállalja, az saját döntésének és egészségi állapotának megfelelő böjtöt tartson. Most a böjtben való összekapcsolódás a Fontos!

– Mindenki tudja a böjtben résztvevők névsorát, és naponta imádkozunk egymásért, hogy legyen állhatatosságunk és legyen áldás a böjtünkön. A közösségi böjt egyik legnagyobb áldása a

– kitartás, hiszen, ha tudjuk, hogy a többiek is velünk együtt böjtölnek, nem hagyjuk cserben őket.

Kérünk, hogy ne hirtelen lelkesedésből, hanem megfontolt, megimádkozott elhatározásból döntsetek és jelezzétek felénk, ha csatlakoztok hozzánk!

Szeretettel és pásztori törődéssel imádkozunk gyülekezetünk minden tagjáért:

Péter András és Péterné Szűcs Katalin lelkipásztorok

Vélemény, hozzászólás?